Andreea & Adrian

Poveste de dragoste care înflorește după 10 ani unindu-și sufletele pentru totdeauna. 

Este vorba despre Adrian și Andreea care ne arată frumusețea lor, iubirea și libertatea pe care o trăiesc împreună. 

Nunta au stabilit-o cu vreo doi ani în urmă, când la nunta unei prietene s-au gândit să rezerve localul pentru ca le plăcea mult, din acel moment nunta era deja programată , dar mai trebuia cererea în căsătorie.  După vorba lui Adrian „ te cer de soție la prima zăpadă”, Andreea a fost suprinsă spunând „Da” în Viena, în spatele Palatului Schönbrunn, printre fulgi de zăpadă și atmosferă de Crăciun. 

Pentru a completa povestea nunții, mirii noștri frumoși s-au gândit să mai adauge câteva fotografii albumului cu amintiri. Au luat cortul, rochia de mireasă, costumul și buna dispoziție dupa ei și au plecat. Unde? 

 

 

 

 

 

Azi vorbim despre trash the dress-ul minunat pe care l-am creat împreună.Cu  puține ore de somn, dar cu multă aventură în suflete, au luat la pas pădurea și s-au lăsat fotografiați în momente de tandrețe, printre îmbrățișări și zâmbete

 

Cu răsăritul soarelui în palmă, cu șuvițele blonde mângâiate de florile coroniței și cu dantela care îi învelea rochia de mireasă, Andreea s-a transformat într-o prințesă alături de soțul ei. Purtați de lumina rușinoasă care se arăta printre copacii înalți ai pădurii, au descoperit locuri parcă desprinse din basme.  

 

Noaptea se arată încet, iar cu felinarul în mână Andreea și Adrian își croiesc drumul înapoi spre cort. Cum nu există nopți cu cortul fără foc de tabără, steluțe mărunte au ieșit din foc și au făcut un spectacol fermecător în jurul îndrăgostiților, conturându-le chipurile

 

 

Dimineața i-a suprins în pijamale, înveliți de aerul proaspăt și rece de munte.

Amintirile rămân păstrate în sufletele lor și în fotografii, iar cu ajutorul acestora putem și noi să simțim dragostea lor.